Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svekrva mi je rekla... 12 situacija u kojima su se našle (očajne) snaje

Otkrivamo vam najluđe izjave i situacije sa svekrvama na koje su se anonimne snaje požalile na internetu...

  Izvor: Foto: Profimedia

Nisu sve svekrve i snaje sukobljene strane s osobinama iz filmova, ali ipak činjenica je da dosta žena ima neki problem sa majkom svog životnog saputnika.

Iako postoje divne svekrve koje neizmerno pomažu svojim snajama, kuvaju im ručak, čuvaju decu i prihvataju ih kao svoje ćerke - ovde nije reč o njima. 

Slučaj balerina

Svekrva: Baš su mi ljupke te balerine. (gledajući balet na televiziji)

Snaja: Da, jako su lepe.

Svekrva: Jesi li ti plesala balet kao mala?

Snaja: Ne, nažalost nisam.

Svekrva: Da, tako sam i mislila.

Snaja zaćuti i razmišlja šta bi to trebalo da znači.

Svekrva: One zaista paze i brinu o svom telu.

Povezane vesti

Pitanje inteligencije

Svekrva: Voliš li fudbal? (ona s mužem redovno gleda utakmice).

Snaja: Ne baš, postoje drugi sportovi koje volim.

Svekrva: Fudbal vole inteligentni ljudi.

Trudnoća, trudnoća, trudnoća...

Svekrva: Izgledaš trudno. Jesi li trudna? Mogla bi da ostaneš u drugom stanju! Kad više planirate tu decu? Ja želim unučiće, pomoći ću vam, useliću se kod vas i brinuti o njima dok ste na poslu.

Snaja: Imam endometriozu, male su šanse da ostanem trudna. Razmišljamo i o usvajanju.

Svekrva: Da si prava, rastala bi se od mog sina i dala mu šansu da ima svoju decu.

Povezane vesti

Loš uticaj

Pričali smo nešto i ja sam rekla reč "lezbejka" pred svojom svekrvom i mojom dvogodišnjom devojčicom. Poludela je i počela da se dere: "To dete će zbog tvog lošeg uticaja i spominjanja tvoje reči postati gej!"

Fejsbuk prijateljice

Objavila je video o vežbanju na mom Fejsbuk profilu. Ispod njega je napisala da sada više nema izgovora da ne skinem salo koje mi je ostalo od porođaja.

Nikako ne može da prihvati

Moja svekrva je napisala svom sinu pismo o tome da dobro razmisli da li čini grešku nedelju dana pre venčanja. Do tada smo bili zajedno šest godina. Na venčanju je plakala kao da je sahrana i sa istog otišla bez da je ikome išta rekla, a potom vozila kući sedam sati. Godinu dana nismo razgovarali dok mi se nije izvinila. Danas imamo kakav-takav odnos. Kad je pozovemo na ručak, pošalje mi l poruku u stilu - vidimo se u 17h, želim da jedem supu i domaći kolač. Pravim se luda, pa čak i ako već imam pripremljenu supu, to joj neću dati, već ču skuvati nešto drugo.

Povezane vesti

Podsećanje na bivše

Sedeli smo u kući svekrve i moj muž je spomenuo da se ne seća tačno kad je poslednji put posetio svoje roditelje u avgustu, da je tada priroda divna. Svekrva je brzo uskočila i rekla: Oh, ja se sećam, onda kad si došao sa Marijom ovde. Kako je ona? Baš mi nedostaje... Čujete li se još uvek? Pozdravi je od mene, ona je bila tako lepa - sve vreme gledajući u mene.

Obično pada na drugačiji tip...

Nakon što smo prvi put ostale same:

Sverkva: Čudno da nisi crvenokosa, on obično pada na crvenokose.

Snaja: To je baš čudno. I ja isto obično padam na crvenokose.

Nije on kriv, ti si

Nakon što me suprug prevario, odlučila sam da ga ostavim, a svekrva koja me do tada nije volela, odjednom je želela da sačuvamo brak, verovatno u strahu kakvu će sad bludnicu dovesti. Ipak, objasnila mi je kako bi trebalo da mu oprostim, jer sam sigurno ja nekako kriva zbog svega.

Ko još večera picu?

Navratila je nepozvana kod nas, baš u trenutku u kada sam vadila picu iz rerne, pa sam joj ljubazno rekla da je došla u pravi trenutak za večeru. "Imate picu za večeru?" (rekla je uz okretanje očima). Ja pravim picu samo ako sam jako lenja tog dana.

Ne guraj moje unuke!

Pred sam porođaj, dok sam ležala na bolničkom krevetu i čekala, došla mi je u posetu. Moj sin se nekako okrenuo i bolelo me je ispod rebara, pa sam se požalila na bol te s rukom prelazila preko tog dela. Počela je histerično da viče "ne guraj mog unuka!" tako da me je celo bolničko osoblje sažaljivo gledalo.

Ne smeš se zapustiti

Dan kada sam došla kući nakon porođaja dodirnula me je za stomak, protresla i rekla "ovoga se moraš rešiti do leta. Niko ne voli zapuštene žene!".

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica