Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pismo fotografkinji koja je 'ispeglala' sve nedostatke moje supruge: Izbrisali ste našu decu, godine smeha i briga...

Divna priča jedne fotografkinje kojom je ona želela da poruči svim ženama da prihvate svoja tela kakva jesu i da podseti muškarce da češće pokazuju svoje emocije.

  Izvor: Foto: Profimedia

Fotografkinja Viktorija Karolajn koja se bavi ‘boudoir’ fotografijom i često sarađuje sa ženama koje svoje muževe žele da iznenade seksi fotografijama u donjem vešu, odlučila je sa svetom podeli jednu priču. Njom je ženama želela da poruči da moraju prihvatiti svoja tela bez obzira na eventualne nesavršenosti, a muškarce podsetiti da svojim partnerkama govore koliko ih vole. Evo njene priče...

Imala sam dogovoreno snimanje u San Antoniju s jednom damom četrdesetih godina. Bila je lepa, nosila je konfekcijski broj 44, imala je prekrasne obline. Meni je izgledala kao boginja, ali poput većine žena, imala je jedan zahtev. 

Povezane vesti

Pogledala me ravno u oči i rekla: “Želim da fotošopirate sav moj celulit, strije, moje salo i sve moje bore. Neka sve nestane. Želim da se bar jednom osećam lepo.”

Uradila sam tačno ono što je tražila od mene.

Klijentkinja je album s fotografijama poklonila suprugu za Božić, a tri dana kasnije od njega sam dobila i-mejl koji sam, uz dopuštenje bračnog para, odlučila da podelim sa svetom.

Povezane vesti

"Pišem Vam zato što sam nedavno dobio album sa slikama svoje žene. Ne želim da mislite kako se ljutim na Vas, ali nešto bih želeo da Vam kažem. Moja supruga i ja smo zajedno od naše 18. godine i imamo dvoje predivne dece. 

Proteklih godina imali smo mnogo uspona i padova. Znam da je želela da napravi ove fotografije kako bi malo začinila naš odnos. Ponekad se žali da joj dovoljno ne govorim da je privlačna i kaže kako me ne bi krivila da je zamenim mlađom ženom. Kada sam otvorio album, srce me zabolelo. 

Povezane vesti

Te fotografije... lepe su i Vi ste bez sumnje talentovana fotografkinja, ali na njima nije bila moja žena.

Izbrisali ste svaku njenu ‘manu’ i, iako sam siguran da je od Vas upravo to tražila, time ste izbrisali pola našeg života. Kada ste sklonili strije, izbrisali ste našu decu. Kada ste sklonili bore, izbrisali ste dve decenije smeha i briga. Kada ste sklonili celulit, izbrisali ste njenu ljubav prema kuvanju i sve divote u kojima smo uživali tokom godina. 

Povezane vesti

Ne govorim Vam ovo da bi se osećali loše, samo ste radili svoj posao i ja to razumem.

Zapravo Vam pišem da bih Vam se zahvalio. Kada sam pogledao te fotografije, shvatio samo koliko je volim i obožavam baš takvu kakva jeste. Ona to retko čuje i zato je pomislila kako ja želim da tako izgleda. Moraću da budem bolji i do kraja svog života slaviću nju i sve njene nesavršenosti. 

Hvala vam."

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica