Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mame i tate savetuju: Kako da spremni zakoračite u roditeljstvo (VIDEO)

Postati roditelj jedna je od najvećih promena u životu koja sa sa sobom nosi nove izazove i puno pitanja. Pogledajte neodoljiv video sa najvažnijim promenama koje će iskusiti svi budući roditelji.

  Izvor: Foto: Youtube

Nakon rođenja deteta, novopečeni roditelji se suočavaju sa brojnim promenama. Deca donose radost, veselje i uzbuđenje, ali donose i brige, umor i izazove sa kojima se roditelji suočavaju svakodnevno.

Povezane vesti

Kompanija ExtraSpaceStorage napravila je video u kome roditelji savetuju na šta sve buduće mame i tate treba da budu spremne kada stigne beba. 

Promene koje nosi roditeljstvo su u većini slučajeva dobre, pozitivne, i zapravo obogaćuju život, u šta ćete se i sami uveriti:

Povezane vesti

10. Uradite onako kako vi mislite da je najbolje za vašu bebu. Nemojte ići na Internet samo zato što ste ubuđeni da tamo možete naći rešenje za sve. Svačije mišljenje se razlikuje. Ono što uradite za nekoga će biti najbolja moguća odluka, a za nekog drugog najgora. Ne obraćajte pažnju na takve stvari.

9. Napravite plan i raspored ukoliko želite da živite normalno!

8. Roditeljstvo je težak zadatak, a ponekad će vam se dešavati i da želite da iskočite iz sopstvene kože. Iz tog razloga, uvek nađite vremena za sebe. Izađite u šetnju, pogledajte film, kupite sladoled, odremajte dvadesetak minuta...

7. Otkrijte ko je i kakva je vaša beba i ne pokušavajte da je pretvorite u ono što biste vi želeli da bude.

Povezane vesti

6. Budite spremni na neočekivane stvari, jer će ih biti, i to puno.

5. Moraćete da opremite sobu za bebu. One dolaze sa MNOGO novih stvari.

Povezane vesti

4. Uspomene su ono što ostaje nakon svega. Poželećete da se neki trenuci vrate, a nećete ni osetiti kada su prošli. Zato sačuvajte bar neku benkicu, ne bacajte stvari.

3. Deca su blagoslov, budite zahvalni na tome! 

2. Nemojte da bude preokrutni prema sebi. Kućni poslovi mogu da sačekaju. Sve obaveze mogu da sačekaju. 

1. Jedna jedina stvar koju nećete moći da razumete i za koju se nećete moći pripremiti, niti znati da postoji dok je ne iskusite je količina ljubavi koju ćete osetiti. Volećete nekog više nego što ste ikad i pomislili da možete. 

Postati roditelj jedna je od najvećih promena u životu koja sa sa sobom nosi nove izazove i puno pitanja. Pogledajte neodoljiv video sa najvažnijim promenama koje će iskusiti svi budući roditelji.
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica