Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najlepše poruke ohrabrenja ćerkama: 'Pretvori negativno u pozitivno i budi ponosna na to što si žena'

Obeležimo mesec posvećen ženama uz poruke devojčicama koje će ih inspirisati i naučiti koliko vrede i kakav potencijal imaju.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svaka mama devojčice bi želela ne samo da nauči ćerku da ceni doprinose žena u svetskoj istoriji, već i da je inspiriše da ostavi sopstveni pečat u svetu. S obzirom na to da je na devojčice nekad lakše uticati sa strane, dobro je da za sve devojčice postoje ohrabrujuće poruke, koje su osećanja uvukla u reči bolje nego što bismo možda same uspele da smislimo. A mart kao mesec žena je savršeno vreme za podsećanje devojčica koliko vrede i kakav potencijal imaju.

Povezane vesti

Nije jednostavno biti devojčica, a danas se one mogu susresti sa istim problemima koji su blokirali i naše generacije, i generacije naših majki - stereotipi, objektivizacija, diskriminacija, uvrede, maltretiranje, zlostavljanje, posramljivanje tela, ismevanje. Ova generacija ima i dodatni uticaj medija, što na neki način može biti bilagoslov, ali i ogromno prokletstvo. Naše ćerke treba da dobiju što je više ohrabrenja moguće, zajedno sa uzorima koji treba da ih inspirišu da budu najbolja verzija sebe.

U našoj galeriji izdvajamo za vas i vaše ćerke najlepše poruke koje će vas inspirisati da shvatite da ste svemoguće, jer to zaista jeste - žene ste!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica