Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suprug ispred dece: Ispovest majke kojoj je brak na prvom mestu

Pročitajte priču Stefani Jankovski, mame troje dece, koja je hrabro priznala da je njen suprug prioritet. Zbog čega je tako?

  Izvor: Foto: Profimedia

Kada je tek postala majka, otkriva Stefani, postavila je sebi realne ciljeve.

"Zašto postaviti nedostižne ciljeve?", pita se ona. "Naravno, želela sam da  budem najbolja moguća mama, ali nisam želela da potonem u život s decom toliko da se, na kraju, udaljim od supruga. Ili sebe."

Povezane vesti

Stefani napominje da nije jedina koja razmišlja na ovaj način i podseća na članak koji je nedavno izazvao kontroverze na Internetu.

"Postavljanje potreba mog supruga na prvo mesto smanjuje verovatnoće da će doći do razvoda i povećava verovatnoću da će naša deca odrasti živeći s oba roditelja", piše Ambert Doti, Stefanina istomišljenica.

"Dok sam čitala ovaj pasus, klimala sam glavom s odobravanjem", piše mama blogerka Stefani. "Roditeljstvo je teško, a ne želim to da radim sama."

Povezane vesti

Kako Stefani dalje objašnjava, postoje trenuci kada je neophodno staviti želje svog supruga ispred potreba dece, a ponekad čak i smatrati sopstvene želje najvažnijima.

"Momenti ukradeni od dece su ključni", veruje ona. "Izvinite, deco, ali mama će radije da se sklupča pored tate na kauču nego da jedanaesti put igra 'Zemlju slatkiša'."

Ona veruje da, kada bi deca bila centar naših univerzuma i kada bi u svakom trenutku samo ona bila važna, postala bi samoživi i razmaženi mališani, koji ne umeju da dele.

Povezane vesti

"Zar već nemamo dovoljno takvih ljudi?", pita se Stefani.

Slažete li se s njom?

Pratite nas i na Instagramu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica