Vaše dete je nestašno i ne možete da ga naterate da sedne za sto? U ovoj situaciji od velike pomoći može biti stolica sa likom Uspavane lepotice ili Betmena, zbog koje će mališan brzo doći kada ga pozovete na ručak.

Jedan tata se dosetio kako da obraduje svog mališana i od stare stolice napravio je detetov omiljeni komad nameštaja. Naime, on je restaurirao antičku stolicu, a potom je prefarbao slikajući likove Fina i Džejka iz televizijske serije "Adventure time". Na sedište stolice, postavio je fabričku sliku psa Džejmsa koji drema, dok je naslon oslikao likom uzbuđenog dečaka Fina.

Fotografiju svog umetničkog dela je postavio na sajt Imgur uz komentar:

"Ovu stolicu sam našao u antikvarnici. Bila je prilično očuvana, falilo je samo sedište. Očistio sam je i pripremio, a potom i nacrtao dizajn akrilnim bojama. Dodao sam nekoliko slojeve crne boje na nogare stolice. Za sedište sam koristio filc i ručno vezene detalje Džejkove face. Za oblačić iznad Džejkove glave sam koristio fabrički detalj iz serije Adventure time, koji sam kupio onlajn. Kao zaštitu za dizajn, dodao sam čistu plastiku i time omogućio da se zapravo koristi kao stolica (ali sam je uglavnom napravio kao umetničko delo)."

Neka vam delo ovog tate posuži kao inspiracija za stolicu koja će uskoro krasiti i vaš dom!

Priredila: Sandra Jovanović