Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naša devojčica sa autizmom i njen nesebični svet

Priča o ljubavi, priča o odrastanju, priča o sreći koja se nalazi u malim stvarima...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Blogerka Šanel Mouland podelila je svoju priču o kćerki sa autizmom na sajtu Huffington Post-a. Prenosimo vam je u celosti.

Ona je već velika devojčica i naprosto ponekad ne mogu da verujem da je naša. Ova voljena lutka koja obožava kornjače daje više ljubavi ovome svetu nego što će ikada moći da primi. 

Ona uskoro kreće u predškolsko i znam da se ne uklapa kompletno. Ona još uvek ne razume potpuno situaciju i, zapravo, ništa od toga nije bitno. Ona ne mari za to šta ja "znam", ona ne mari za to šta neko drugi "misli". Ona je samo srećna i spremna za ono što dolazi na autentičan i nesebičan način. 

Ona misli da ste vi predivni, znate?

Povezane vesti

Ona nikada ne pruža pogled ka vama, ali onoga dana kada to učini, ako joj dopustite, ona će vam pokazati koliko misli da ste jedinstveni i sa svojim osmehom, zagrljajima i tepanjem će pokazati da je toliko uzbuđena što je pored vas da je naprosto izgubila moć govora. Njene ruke mogu lepršati, kao da će da poleti i podizaće se na prstiće od uzbuđenja što je pored vas. Možete li da zamislite kako se mi osećamo zbog toga? Ona nas tako pozdravlja svakoga dana!

Povezane vesti

Sve je bolja u davanju odgovora na postavljena pitanja i na tome je radila vrlo naporno. Ako je pitate koje joj je omiljeno ime za kornjaču ona će dotaći svoju bradu i pogledati u plafon (znamo da je to njen način da "misli") i reći vam: "Hmm, Fink?", a onda će ipak reći "Elf" jer je ovih dana Rafael njena najomiljenija kornjača.

Njen svet se menja. Nadamo se da će biti podjednako dobar kao što je i ona. 

Prevela i priredila Ana Pantić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica