Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blogerka Ejmi Heč: Majčinstvo može biti užasno i u redu je priznati to!

Koliko puta vas je beba popiškila po licu tokom menjanja pelena? Jeste li se rasplakali kada je vaš trogodišnjak istrčao na ulicu punu automobila u pokretu? Pogledajte jedno zanimljivo mišljenje o drugoj strani roditeljstva.

 Izvor: Foto: Shutterstock

„Niko ne uživa u tome što je mama sve vreme“, smatra blogerka Ejmi Heč. „Pre nego što me zaustavite, sačekajte jedan trenutak i razmislite o onoj večeri prošle nedelje kada se vaše dete ukakilo u kadi.“

Ejmi još nabraja muke s tinejdžerima koji žarko žele da voze automobil ili s odojčetom zbog kojeg mamama krvare bradavice.

Ova majka ne smatra da je rekla išta pogrešno niti da to znači da ona ne voli svoje dete, a veruje da je mnogo mama koje razmišljaju na isti način (iako to ne smeju da priznajUu) i podseća da je nedavno supruga gradonačelnika Njujorka, takođe, priznala da majčinstvo nije neprestana zabava i sreća.

Štaviše, Širlejn Mekrej, supruga gradonačelnika Bila de Blazija, koja je postala majka u četrdesetoj godini, nedavno je za Njujork Post, govoreći o svojoj ćerki, izjavila:

„Istina je da nisam mogla da provodim s njom svaki dan. Nisam to želela. Tražila sam svakakve razloge da to ne činim.“

„Bila sam loša majka“, iskrena je Mekrejeva.

Ipak, iako i sama Ejmi Heč priznaje da je majčinstvo veoma teško, ona ne podržava stav supruge gradonačelnika Njujorka.

„Žao mi je, ali kada se jednom porodite, postajete mama s punim radnim vremenom. Ne prestajete da imate dete onog trenutka kada izađete iz kuće. Vi ste majka 24 časa dnevno, sedam dana nedeljno, do kraja vremena“, piše ova blogerka. „I imam vesti za vas: ponekad je to zaista, zaista bezveze.“

Ona podseća da isto važi i za očeve, odnosno da, koliko god teško i naporno ponekad bilo, roditeljstvo ne prestaje kada odemo na posao.

Slažete li se s Hečovom da majčinstvo nije svet isključive radosti i osmeha?

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica