Porodični albumi pretežno su ispunjeni fotografijama najmlađih članova porodice. Majke i očevi trude se da ovekoveče sve ključne momente u detinjstvu svog mališana – osmeh ukrašen prvim zubićima, prve korake, prvu sređenu frizuru, prvi odlazak u vrtić ili u školu itd. Ipak, čak i mnogo ranije – onda kada vaša beba samo spava, sisa, plače i smeši vam se – možete napraviti zanimljive fotografije koje će mališanu uvek biti drage i koje će s ponosom pokazivati.

Iako je sam osmeh vaše bebe dovoljan da se raznežite, bilo bi zanimljivo napraviti album prepun fotografija nešto drugačijih od onih koje obično viđamo i pokloniti ga detetu za 18. rođendan! To će biti jedinstven i originalan poklon koji će ga iznenaditi, obradovati i nasmejati.

Sve što je potrebno je odgovarajuća scenografija. Ona može biti nežna ili duhovita, može istopiti srca ili pokazati koliko ste „otkačeni“ roditelji.

Pogledajte neke od ideja roditelja širom sveta koji su svoje mališane fotografisali uglavnom dok su ovi bili u dubokom, spokojnom snu...

Tamara Sorak

Potrebne su vam originalne ideje za pravljenje fotografija koje će zabeležiti radost prvih roditeljskih dana? Pogledajte predivnu galeriju fotografija koje su uslikali roditelji širom sveta.