Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubavne poruke za Dan zaljubljenih

Neka vam dan ljubavi donese leptiriće u stomaku, puno zagrljaja, poljubaca i - reči punih osećanja.

 Izvor: Foto: Shutterstock

U pravoslavnom kalendaru, ovaj dan pripada svetom Trifunu (treći vek naše ere), a u katoličkom - svetom Valentinu (takođe treći vek).

Tako i ljubav zvanično ima svoj DAN, iako bi trebalo da traje koliko i sam život.

Sveti Trifun je zaštitnik vinogradara i vina, a sveti Valentin - zaljubljenih. Ne vidimo neku preteranu vezu između njih, osim što se oba praznika slave istog dana, možda i zato što su vino i ljubav uvek išli zajedno.

U svakom slučaju, mi bismo želeli da vas podsetimo šta vama valja činiti. Običaj je da se na taj dan uputi pismena ljubavna poruka. Nekada su se tajno spuštale u džepove kaputa, a danas je - kažu, aktuelniji Internet. Tako, za samo nekoliko sekundi možete da pošaljete najlepšu ljubavnu poruku - onom ko je zaslužuje. Ipak, zar ne mislite da je džep romantičniji? Izaberite sami.

Povezane vesti

Ukoliko je izvodljivo, poruku možete da ostavite ispod jastuka, ili da spustite na knjigu koju čita vaše voljeno biće. Osim ljubavnih poruka, u obzir dolaze sitni pokloni, slatkiši, cveće... Zapamtite, pažnja i originalnost su na ceni. Izaberite nešto što će da osveži vašu vezu!

Želimo da vam ovaj najromantičniji praznik donese leptiriće u stomaku, brže otkucaje srca, ali i partnera pored vas - koji će vas voleti i čuvati. A to, da li je ovaj dan komercijalizovan ili ne, nisu pitanja za nas. Važno je da se mi volimo, slavimo i radujemo!

A ukoliko ste odlučili da voljenu osobu obradujete, a imate problem da osećanja pretočite u reči, potražite inspiraciju među ovim emotivnim porukama:

- Da mogu, ja bih te opet prvi put poljubio ... milion puta. 

- Još uvek ne mogu da otkrijem razlog zašto te toliko volim. A i ne zanima me. Znam samo to da bez tebe ne mogu ni trena. Volim te.

Povezane vesti

- Ponekad poželim da ti čujem glas, da srušim sve što je između nas i da ti kažem, da vrisnem snažno, ja te još uvek... ma nije važno!

- Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.

- Lepo je znati da postojiš u mom životu. Nije bitno ni koliko, ni otkad, a ni zašto. Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu...

- Ja sam kao i svaki drugi muškarac, čovek sa jednostavnim željama i razmišljanjem koji živi sasvim običan život. Niko mi nije posvetio spomenik, pesmu ili priču, i verujem da će moje ime biti zaboravljeno ubrzo nakon što napustim ovaj svet. Ali u ovom običnom životu uspeo sam da dobijem poštovanje i ljubav najlepše osobe koja je ikada živela na zemlji. Žene koju sam voleo svim srcem, i to mi je bilo dovoljno za ceo jedan život.

- Volim kako ti je zima kada je napolju dvadeset pet stepeni. Volim što ti je potrebno sat i po da izabereš koji ćeš sendvič da napraviš. Volim te male bore koje su se pojavile na tvom licu. Volim što posle tvog odlaska na svom duksu mogu da osetim tvoj miris satima, danima... Volim te ljubavi najviše na svetu!

Povezane vesti

- Čuvaj me u malom kutku svog srca! Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak života, a voli me tek toliko da znam da postojim!

- Ne znam zašto me je taj pogled toliko očaravao, a da budem iskren nisam se preterano ni otimao kada bi bila u mojoj blizini. Sa srcem ne možeš kako želiš.

- Jednom ćeš me možda pitati volim li više život ili tebe. Ja ću odgovoriti - život. Ti ćeš se okrenuti i otići, a nećeš ni znati da si ti moj život.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica