PLAŠITE SE DA ĆE DETE DA SRUŠI JELKU? OVA IDEJA ĆE SPASITI PRAZNIKE: Napravite mu mekanu verziju koju može samo da kiti

Ako se plašite da bi dete moglo da se povredi zbog kućenja jelke ili da je sruši, predlažemo da mališanu napravite mekanu i samo njegovu posebnu novogodišnju jelku!

TikTok/Printscreen/tiny_waste

Mnogi roditelji dece od godinu, dve i tri godine plaše se da bi njihova novogodišnja jelka brzo mogla da završi oborena na podu, da će dete skidati ukrase, rušiti jelku, a što je najgore da će se povrediti. Umesto da razmišljate i smišljate stretageiju kako da zaštite dete od jelke ili novogodišnju jelku od deteta, napravite mu super mekanu verziju.

Jedna mama sa TikToka je objavila kako je osmislila mini kućni projekat i napravila za sinu mekanu i prelepu novogodišnju jelku. Potreban vam je filc, veći deo materijala u zelenoj boji, kao i isti materijal u raznim bojama za ukrase, univerzalna obostrana lepljiva traka i makaze.

Na zelenom filcu olovkom nacrtajte oblik jelke, ali da bude takve veličine da dete može da je dohvati dok je bude ukrašavalo. Isecite makazama, a na filca u drugim bojama uz pomoć kalupa za novogodišnje kolače nacrtajte razne ukrase i isecite. Iza svakog ukrasa zalepite malo obostrane lepljive trake da bi se ukrasi lepili za jelku.

Traku takođe zalepite za jelku kako bi se zalepila za zid - izaberite prostor pri dnu zida u dečijoj sobi, a staru kutijicu za poklone iskoristite da u njoj držite ukrase. Dete će uživati da ukrašava svoju mini jelku, a biće bezbedno i neće napraviti nered. Ne zaboravite na vrh da stavite zvezdu!

U video prilogu ispod pogledajte kako da napravite jelku od filca!

This browser does not support the video element.

Kako da napravite mekanu novgoodišnju jelku za dete  TikTok/tiny_waste

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Drvena uradi sam jelka  TikTok/sharib_craftycreations

(Yumama/T.A.S.)