Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRENUCI PROVEDENI SA DECOM SU NEPROCENJIVI: Igrajte se, seckajte i gradite nezaboravne trenutke kroz zabavu

Zajedno stvarajte, istražujete beskonačan svet mašte i kreativnosti.

 Promo.jpg Izvor: Promo

U današnjem ritmu života, odrasli često žongliraju da bi sve postigli, pa ponekad ne posvećuju dovoljno pažnje najmlađima. A kako Munchmallow veruje da su trenuci provedeni sa decom neprocenjivi, odlučili smo da pružimo podršku svim roditeljima i osmislimo nešto posebno, izazov „Sav od igre“, u kom ćete uživati zajedno sa mališanima.

Izazov koji smo kreirali za vas jednako je važan za vas, ali i za decu jer će vas podstaći da zajedno gradite, istražujete i vezete nezaboravne trenutke kroz igru i zabavu, podstaći će vas na timski rad kako biste odvezali sve petlje beskonačnog sveta mašte i kreativnosti. Jer, ponekad, u najobičnijim igrama, krije se najveća radost.

 Munchmallow Promo.jpg Izvor: Promo

Prvi korak je da zajedno krenete u pohod na police marketa, da dooobro gledate dok ne dođete do omiljenog slatkiša - Munchmallow, jer se baš u njegovim kutijama krije nova, sjajna družina robota, koja čeka baš na tebe. Drugi korak je da ih zgrabiš sa police, pa trk kući. A kada smažeš Munch, shvatićeš da svaka kutija postaje igračka, jedan od 15 Munchmallow robota, jer smo na unutrašnjem delu kutije štampali rasklop. Vreme je da je secneš, sklopiš i uviješ u foliju kako bi dobio jednog od članova družine.

Vrlo brzo će dečiju sobicu vašeg mališana krasiti ozbiljna ekipa, pa ćete zajedno moći da se družite sa vođom ekipe - Alasom, najvećim ljubiteljem životinja – Ladom, izviđačem Zijanom, naaajkul Gigom koji obožava matematiku, Vasijem koji zna sve o biljkama, Rilom od koga ćete učiti kako se pravilno rade vežbe, Vaskom koji zna najbolje priče o svemiru. Tu su i Mirna – ekspert za otkrivanje drugih planeta, umetnička duša Orijana, Mena koja obožava zimske sportove, glavni majstor Jaro, ekspert za astronomiju – Zajak, Tale kao najveći filozof u timu, najveseliji robot Miro i ponosni član benda Mančiiiizi – Ivica.

Učestvujući u izazovu, vaš mališan će dobiti 15 novih igračaka, a jednako važno – provešćete zajedno kvalitetno vreme dok ste u potrazi za svim robotima. Gledajte ga kako predano radi i kako mu se razvijaju motorika i mašta dok zajedno ne ispunite ceo izazov „Sav od igre“, i kako se zadovoljno osmehuje dok sve spretnije sklapa svakog robota.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica