Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

6 originalnih ideja za proslavu rođendana koji će oduševiti svakog tinejdžera

Svi vole žurke sa ličnim pečatom, a ukoliko se približava rođendan vašeg tinejdžera evo nekoliko ideja koje će mu obezbediti titulu najboljeg domaćina...

 Izvor: Foto: Shutterstock

Ako se uskoro bliži rođendan vašeg tinejdžera, a već znate da oni ne vole ništa što je obično, donosimo nekoliko originalnih ideja koje garantuju rođendansku proslavu za pamćenje:

Žurka velikih snova

Još jedna godina u životu uvek sa sobom nosi velike snove, želje i ciljeve, a najbolji način da se to proslavi jeste žurka na kojoj će vaši gosti podeliti svoje želje i snove. Želje su te koje nas pokreću na ostvarenje ciljeva, dajući nam energiju da idemo ka njima, a tinejžersko doba je deo života sa najviše snova i želja. Zato napravite veliku tablu na kojoj će vaši gosti moći da zapišu šta je to što najviše žele sebi, ali i vama. Možete napraviti veliku tablu i nabaviti krede ili ceduljice na kojima će gosti pisati i potom ih kačiti na tablu.

Povezane vesti

Filmsko veče

Ako niste ljubitelj žurki, već više volite opuštenu atmosferu, za rođendan možete okupiti društvo, napraviti kokice ili picu i gledati filmove. Ukoliko vam je rođendan u letnjem periodu, super ideja je i bioskop na otvorenom. Nabavite projektor i imaćete veče za pamćenje.

Večera u restoranu

Mnogi tinejdžeri žele da izgledaju i budu stariji nego što jestu. Eto super prilike da iskoristite svoj rođendan i sa društvom izađete na večeru u restoran. Shvatite ovo kao dobru priliku da se zabavite, ali ideji pristupite ozbiljno. Dečaci bi trebalo da obuku odelo, kravatu ili leptir mašnu i cipele, a devojčice elegantne haljine. Biće vam interesantno da jedni drugi vidite ovako obučene, kao i da jedete u nešto drugačijem mestu od školske menze ili kafića.

Povezane vesti

Maskenbal

Noć veštica je u poslednje vreme postao praznik koji mnogi obeležavaju i u našoj zemlji, a među njima ima najviše tinejdžera. Međutim, ne morate da čekate novembar - izaberite određenu temu i maskirajte se sa društvom za svoj rođendan. Neke od popularnih tema su osamdesete, devedesete, Holivud, super heroji, Ratovi zvezda i još mnoge druge. Sigurni smo da već imate neku ideju...

Karaoke

Da li volite da pevate? Nije važno koliko ste talentovani, biće još zabavnije ukoliko niste! Nabavite mikrofone i iznajmite karaoke aparat, koji ćete povezati za svoj TV ili iznajmite lokal koji ima karaoke. Budite spremni na mnogo muzike i smeha!

Povezane vesti

Žurka kuvanja

Pozovite prijatelje i unajmite nekog lokalnog kuvara koji će vam pokazati kako se spremaju neka od jela ili zamolite prijatelje da donesu neke od svojih omiljenih recepata, pa se potom zajedno zabavite u kuhinji. Svakako, to ne bi trebalo da budu neka komplikovana jela i specijaliteti, ali najukusnije jelo pobeđuje!

Najnovije

Vesti

Porodica