Ako vam preostane čokoladnogpatišpanja, gotovih čokoladnih kora za tortu slobodno isprobajte ovaj recept za najzanimljivije kolačiće u obliku šišarki. Može se koristiti i mleveni čokoladni keks Kada napravite masu, prepustite mališanima da se poigraju i naprave nešto ukusno.
Sastojci:
- Ostaci čokoladnog patišpanja ili mleveni čokoladni keks
- Čokoladni krem po izboru
- Čokoladni kornfleks
- Prah šećer za posipanje
Priprema:
Izmrvite patišpanj rukom, da postane sasvim rastresit. Dodajte par kašika čokoladnog krema, dobro pomešajte i private kupice, koje ređajte na pek papir. Ostavite da se kolači malo stegnu u frižideru. Ređajte kornfleks jedan po jedan u krug oko kolača, praveći šišarku. Pospite na kraju prah šećerom, kao snegom.
Yumama/J.D.
BONUS VIDEO