IDEALNO REŠENJE ZA BOLJE SPAVANJE I LEPŠE SNOVE: Obradujte mališane ovim mekanim i udobnim prekrivačem koji svetli

Idealno za hladne noći i miran san vašeg deteta.

Promo

Deca najviše vole kada se ušuškaju, pa onda mogu da uživaju, igraju se, gledaju crtane filmove ili čitaju zanimljive knjige. Posebno će ih oduševiti ĆEBE KOJE SVETLI U MRAKU! Mališani će ga obožavati, jer je veoma mekano i udobno i ne iritira kožu!Ima neverovatan dizajn koji ga čini savršenim za noć i stvara prelepu atmosferu u spavaćoj sobi jer svetli u mraku! Sve što je potrebno jeste da ga izložite jakom izvoru svetlosti na 10 – 15 minuta.

Promo  Magično ćebe

Izrađeno je do savršenstva sa visokokvalitetnim 100% poliesterom od mikrovlakana za trajnu upotrebu. Pahuljasta struktura tkanine je otporna na mrlje i zadržaće mekoću čak i nakon nekoliko pranja. Nikada vas neće svrbeti ili iritirati. Savršeno za decu i osobe sa osetljivom kožom!

Yumama  Magično ćebe

Ćebe može da se pere u mašini prilikom čega neće dolaziti do osipanja i izbledelosti, i svetleće normalno i dalje. Ne preporučuje se sušenje u mašini, peglanje, kao ni izbeljivanje ili hemijsko čišćenje.

Dimenzije magičnog ćebeta su 130 x 150 cm.Iskoristite ovu sjajnu priliku i stavite osmeh na lice voljenoj osobi uz pomoć magičnog ćebeta! Poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona po sniženoj ceni od 3.499 rsd. Količine su ograničene!

(Yumama/Promo)