Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekcija iznervirane majke tinejdžera: Sine, zaboravio si da imaš 13 godina...

Izboriti se sa nerealnim željama tinejdžera nije uvek baš lako. Upravo zbog toga, roditelji smišljaju različite načine da "opamete" svoje mališane. Evo šta je uradila jedna mama...

 Izvor: Foto: Shutterstock

Estela Havišam, mama 13-godišnjeg dečaka iz Australije imala je jedan mali "pubertetski okršaj" sa svojim sinom Aronom. Naime, on je nedavno pokrenuo svoj "YouTube kanal" i počeo da zarađuje "sitniš" zahvaljujući reklamama, nakon čega je vrlo hrabro rekao mami da više nema prava da ga kontroliše.

Nakon toga Estela je zaplenila njegove stvari i napisala mu kratko, ali jasno pismo koje je fotografisala i poslala članovima svoje porodice. Ono se ubrzo proširilo internetom i postalo pravi viralni hit. U nastavku pročitajte kako je ova mama očitala lekciju svom sinu

"Dragi Arone, 

s obzirom na to da si zaboravio da imaš samo 13 godina, a ja sam tvoj roditelj, izgleda da ti treba jedna mala lekcija iz samostalnosti. "Bacio si mi u lice" činjenicu da sada zarađuješ pa će ti biti lakše da otkupiš sve stvari koje sam ti kupila u prošlosti. Ako želiš svoje lampe, sijalice ili pristup internetu, moraćeš snositi svoj deo troškova.

Stanarina – 430 dolara

Struja – 116 dolara

Internet – 20 dolara

Hrana – 150 dolara

Moraćeš da izbacuješ smeće ponedeljkom, sredom i petkom i da pometeš i usisaš kuću. Jednom mnedeljno sleduje te pranje kupatila, ali i priprema obroka. Takođe, moraćeš da paziš da ne ostavljaš nered za sobom. Ako ne uspeš, naplatiću ti usluge sluškinje u iznosu od 30 dolara za svaki dan kada ću ja to morati da uradim umesto tebe. Ako odlučiš da bi radije opet bio moje dete, a ne moj cimer, možemo pregovarati o uslovima.

S ljubavlju, mama"

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica