Porodične fotografije trebalo je da budu uspomena na ćerkicin drugi Božić u životu, nažalost, bebin boravak na setu ukrašenom najlepšim ukrasima završio je u Hitnoj pomoći, kako prenosi Ofeminin.

Majka devojčice živi u Australiji, ali problem koji je pokrenula na svom Instagramu aktuelan je širom sveta. Božićne foto sesije postaju sve popularnija atrakcija u domovima mnogih. Možemo ga sami organizovati ili angažovati fotografa za ovu svrhu, ili čak iznajmiti posebno pripremljenu prostoriju.

Kuglica je eksplodirala u njenim ustima

Žena je sama pripremila plan i ukrase. Kako opisuje, polako je ušla u predpraznično raspoloženje i „ispucala” se sa rekvizitima, ukrasima, dekoracijama. Fotografije je trebalo da budu snimljene u njenoj dnevnoj sobi, a ukrasi su, između ostalog, uključivali: nekoliko kuglica koje joj je dala majka:

„Želela sam da budu u kadru. Držala sam na oku Savanu, spustila je pored čvrste dekoracije da je drži u sedećem položaju, i pre nego što sam shvatila, ona je zgrabila kuglicu i odlučila da je zagrize. Mogla sam da je odnesem, čula sam glasno škripanje i kuglica joj je eksplodirala u ustima pred mojim očima“, piše majka.

Dete je možda progutalo sitne komadiće stakla

Srećom, majka je nedavno prošla kurs prve pomoći. "Zahvaljujući tome, ostala sam mirna - koliko je to bilo moguće - i nisam joj dozvolila da proguta nijedan fragment. Pažljivo sam izvadila fragmente u ustima", prenosi majka.

Uprkos tome, poseta bolnici se pokazala neophodnom. Komadići kuglice bili su toliko mali da su lekari odlučili da urade rendgenski snimak kako bi se uverili da nijedan od njih nije ostao u telu devojčice. Medicinske sestre su takođe primetile da ih je beba možda "udahnula" od udara kuglice koja je prsnula. Na sreću, sve se dobro završilo.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Kako spavaju deca u Austriji TikTok/ kaitlinklimmer