Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OGNJEN (5) IZ LESKOVCA IMA TUMOR MOZGA: Evo kako je bolest počela - "Najteže je bilo objasniti mu da je sada slep"

Ognjenu (5) iz Leskovca koji ima tumor mozga i izgubio je vid potrebna je pomoć za dalje lečenje. Svi zajedno za Ognjenovu bolju budućnost!

 Pomoć za Ognjena Milčića iz Leskovca.jpg Izvor: Promo

U svetu OgnjenaMilčića nema svetlosti, boja, omiljenih crtanih junaka.. Ognjenu Milčiću (5) iz Leskovca je dijagnostikovan tumor mozga (Neoplasma malignum cerebri).

Bolest je počela gubitkom ravnoteže, nestabilnim hodom, gubitkom vida i povraćanjem. Tokom hospitalizacije i MR kičmenog stuba potvrđeno je postojanje tumorskih promena difuzno, endokranijalno i duž kičmenog stuba. Na inicijativu roditelja, a na osnovu prethodne dijagnostike, dete je operisano 1.9.2020. u Turskoj, ali operacijom nije odstranjen čitav tumor.

"Pre dijagnoze bio je veselo, preslatko dete i naizgled potpuno zdravo. Najteže nam je bilo, objasniti detetu koje je do juče videlo da je sada slepo. Trudimo se da probamo sve što nam preporuče da bi moglo da pomogne, ali zaista ne možemo sami."- rekli su ovi hrabri roditelji za fondaciju Pokreni život.

Sredstva su mu potrebna za lečenje u zemlji i inostranstvu, za specijalističke i kontrolne preglede, rehabilitaciju u banjskim uslovima, dijagnostiku, operativne zahvate, za terapije, lekove, suplemente, medicinske aparate i opremu kao i za putne troškove i smeštaj.

Svi zajedno za Ognjenovu bolju budućnost!

Uplatom na dinarski račun:
160-6000001470078-17

Uplatom na devizni račun:
160-6000001473778-72

IBAN:
RS35160600000147377872

SWIFT:
DBDBRSBG

PayPal:
paypal.me/pokrenizivotsrb

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica