Na Tik Toku se pojavio snimak na kojem tata sedi i gleda zadubljeno u telefon, dok beba u šetaliciprlazi stolu i uizima tatinu šoljicu kafe. Snimak je pogledalo preko 2 miliona ljudi, a tata je naišao na razne kritike javnosti u kometarima.

Kajli Buršerd je podelila snimak i napisla - "ovo dešava kada vaš partner kaže da će ustati ujutru i biti sa bebom da biste mogli da odspavate".

Beba u hodalici je prvo prišla do oca koji je sedeo na kauču i gledao u mobilni telefon. Zatim je uzela šolju kafe i otišla od oca i pokušala da popije topli napitak. Usput je prolila malo kafe po sebi, dok na kraju nije ispustila šolju iz ruku. Tata je tek tada shvatio šta se dešava i ispustio je mobilni telefon iz ruku i došao do deteta.

Iako je mama koja je objavila snimak ovo tumačila kao šalu, mnogi roditelji su negativno komentarisali. Srećom, kafa nije bila vrela, jer bi u suprotnom dete zadobilo opasne opekotivne.

"Radim kao medicinska sestra u Hitnoj pomoći i ovo je jedna od situacija da nam deca često dolaze sa opekotinama. Obratite pažnju", upozorila je jedna žena, prenosi Index.hr.

"Ja sam samohrani tata dugi niz godina. Napravio sam mnogo grešaka, ali nikada nisam bio toliko zadubljen u svoj telefon kada sam sa svojom decom", prokomentarisao je jedan korisnik.

"Tužno je što smo toliko zauzeti svojim mobilnimtelefonima da ne vidimo šta naša deca rade", rekao je treći.


(Yumama)

BONUS VIDEO:

Kako da operete dečije kroks papuče Tik Tok/cleanthatup