JA KUVAM, NE TREBA MI POMOĆ: Presladak video u kome devojčica (2) sprema kolač

Mališani obožavaju da spremaju hranu sa mamama, većina želi da im bude dozvoljeno da to što samostalnije rade. Kako ispada kolač, kad ga dvogodišnjakinja sama sprema, pogledajte u videu koji je otopio preko 4 miliona srca na TikToku.

TikTok Prinscreen samacdonald

Šta ima zabavnije nego biti sa mamom u kuhinji, kada se sprema ukusan kolač - pa još je dozvoljeno da se sipa, meša, secka, proba svaki ukusan sastojak kolača? Za svu decu ovo je pravo zadovoljstvo, za baš male je i prilika da se uz sjajnu zabavu i osamostaljuju i pokažu mami, kako su i oni sad "veliki". Jedan upravo takav presladak video, snimila je mama koja ga je podelila na svom TikTok profilu, pokazujući koliko njena ćerkica uživa ali i ozbiljno shvata svoje kuvanje

This browser does not support the video element.

Dvogodišnja devojčica sprema kolač  TikTok/samacdonald

 Jako je važno, puštati mališana da učestvuje u svim svakodnevnim kućnim aktivnostima, uz vaš nadzor, pomoć i u kontrolisanim uslovima, toliko da se dete ne povredi. Malo nereda ćete uvek moći da lako pospremite, kada vidite koliko ovakve aktivnosti znače i daju konkretne rezultate u razvoju krupne i fine motorike deteta, senzornim sposobnostima, samopouzdanju i koordinaciji. Uz to pažnja, fokus, a i sva ta energija koju mališani moraju da potroše će biti usmerena na učenje kroz igru, što je i najbolji način usvajanja novih veština. Uživajte u kuvanju sa svojim klincima.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Gde spavaju bebe u Škotskoj  TikTok/bethaniesdiary