KOLIKO ČESTO VAŠE DETE CRTA: Evo koliko to razvija mozak i utiče na njega

Crtanje nije samo igra, već važan korak u razvoju vašeg deteta.

Promo Two tiny happy girls which are drawing in the coloring book laying on the floor on the blanket and learning letters

Svako crtanje vašeg malog umetnika predstavlja mali korak ka velikim dostignućima. Dok se mališani igraju i šaraju po papiru, tabli, oni zapravo razvijaju mnoge važne veštine. Crtanje nije samo igra, već važan korak u razvoju vašeg deteta. Evo zašto je crtanje od neprocenjivog značaja:

Motoričke veštine: Crtanje pomaže deci da razvijaju fine motoričke veštine, što je bitno za kasnije veštine kao što su pisanje ili precizno rukovanje alatima.

Koordinacija oko-ruka: Kroz crtanje, deca usklađuju pokrete ruke i oka, što je esencijalno za razvoj spretnosti.

Kreativnost: Crtanje je način na koji deca izražavaju svoju maštovitost i kreativnost. Nema pravila kada su u pitanju boje i oblici, što ih podstiče da budu kreativni.

Prostorno planiranje na papiru: Crtanje pomaže deci da razviju sposobnost da vizualizuju i planiraju prostor na papiru.

A ono što je od posebnog značaja jeste da deca putem crtanja iskazuju svoje emocije. Njihovi crteži često otkrivaju mnogo o njihovim unutrašnjim svetovima i osećanjima. Kroz crteže, deca mogu komunicirati ono što ponekad rečima ne mogu ili ne znaju izraziti.

Promo 

Magična Tabla za Svetleće Crtanje - MAGIC PAD TABLA

Da bismo crtanje učinili još zanimljivijim i inspirativnijim za vašu decu, predstavljamo vam Magičnu Tablu za Svetleće Crtanje - MAGIC PAD TABLU! Ova tabla omogućava vašoj deci da crtaju i pišu bilo šta što požele, a onda, kada pritisnu dugme na dnu table, njihovi crteži zasvetle! To će dodatno motivisati vaše mališane da se zabavljaju, uče i stvaraju.

Sa MAGIC PAD TABLOM, deca mogu lakše naučiti da crtaju, pišu, i vežbaju matematiku ili druge predmete. Čak i deca koja možda nisu ljubitelji škole mogu se zaljubiti u učenje kroz ovu interaktivnu tablu. Sa 30 različitih šablona u pakovanju, vaši klinci će imati beskonačne mogućnosti za stvaranje svetlucavih crteža.

Kupovinom MAGIC PAD TABLE, omogućavate vašoj deci da uče i istražuju svet oko sebe na zabavan način. Nemojte čekati, nabavite svoju MAGIC PAD TABLU i obradujte svoje mališane već danas! Možete je pronaći online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Neka vaši mali umetnici svetleći trag ostave na putu svog odrastanja!