Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 stvari koje vaš jednogodišnjak želi da vam kaže

Život sa detetom koje još uvek ne zna da priča, može da bude jako naporan, ali sa druge strane i veoma zabavan. Evo nekoliko situacija u kojima će se pronaći mnoge mame i tate...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Većina mališana svoju prvu reč izgovori sa oko 14 meseci, a do svog drugog rođendana fond reči se proširi do broja 50, što baš i nije dovoljno za pravu komunikaciju. Međutim, ovo ne znači da mališani ne razumeju šta se dešava oko njih …

Povezane vesti

Dok pokušavate da saznate šta vaš mališan želi da vam kaže, mi smo se potrudili da vam olakšamo:

1. Da, rekao sam da želim pastu. Gledam te dok je pripremaš i evo sada je ispred mene, ali sad ti kažem da želim supicu. Predomislio sam se. Stvarno ne vidim u čemu je problem.

Povezane vesti

2. Prestani da mi pomažeš. Ja ovo mogu sve sam. Da, baš tako sam hteo - da nosim pantalone umesto kape. Baš ovakav izgled sam želeo da postignem. I PRESTANI DA MI SE SMEJEŠ!

3. Pogledaj me. Neću da sednem u to auto-sedište bez svađe. Želiš da vidiš koliko glasno mogu da vrištim?

4. Da, ponudio sam ti četkicu, ali zapravo nije trebalo da je uzmeš. Naravno da plačem. Uništila si moj crtež. I ne, sad je ne želim nazad. Želim da je nisi uopšte ni uzela. Ovaj dan je UNIŠTEN!

Povezane vesti

5. Da, primećujem da se napolju još uvek nije razdanilo, ali kažem ti – JUTRO JE! A sad ustaj iz kreveta i dođi da mi pomogneš oko ovih pazli!

6. Koja kaka? Na sred dnevne sobe? Ne, nemam pojma o čemu govoriš. To nema nikakve veze sa mnom.

7. Hvala što me učiš reči penis i vagina. Jedva čekam da kažem baki i deki. I komšijama. I prodavačicama. Volim da impresioniram ljude sa novim rečima. VAGINA!

8. Znam da sam rekao da hoću da hodam, pa si ostavila kolica kod kuće. Ne znam šta bih ti rekao, predomislio sam se. Sada me ljubazno odnesi do kuće.

Povezane vesti

9. Ako istog trenutka ne ustaneš, biću primoran da izvedem svoj specijalni zahvat na tebi. Koji zahvat? Sedim-ti-na-glavi-dok-ne-ustanes zahvat. Ustaj!

10. Mislim da znaš, koliko i ja, da moram da ponesem sve ove grančice i kamenčiće kući. Bilo bi toliko teško da izaberem omiljeni. A sada otvori te džepove!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica