MAGIČNI POSUDA ZA DECU: Mogu da je okreću, a iz nje se NE PROSIPA hrana – kako to?

Ne postoji majka koja nije oduševljena ovim otkrićem.

Promo

Do skoro je zvučalo kao neminovnost da mališani koji tek uče samostalno da jedu prosipaju hranu svuda po kući. Postoji način da to sprečite, a da ih ipak ne hranite vi i da ih ipak naučite da to rade sami – pogledajte OVDE.

Verovali ili ne, sada postoji posuda koju deca mogu da nose po kući i okreću je namerno ili nenamerno u rukama, a da se iz nje baš ništa ne prospe. Zvuči kao magija, zar ne? Kako je to uopšte moguće? Zbog oblika koji ima!

Naime, deo u koji se sipa hrana je okrugao i može da se rotira unutar većeg plastičnog okvira. Platični okvir je napravljen tako da deci bude lak za držanje i, kako god da ga deca obrnu i okrenu, posuda sa hranom će se rotirati i samim tim se hrana neće prosipati. Ako vam nije jasno, pogledajte video:

OVDE je ova posuda vrlo povoljna i može da se poruči online, a ovo je telefon za one koji više vole na taj način da poručuju 011/6 888 999.

Ova posuda ima još jednu prednost: ona izgleda jako interesantno i svojim izgledom motiviše decu da jedu. Šarena je, vesela, pa decu može asocirati na nešto prijatno i zabavno i tako ih privoleti da jedu.

Ovu posudu možete da poručite ili telefonom na 011/6 888 999 ili online OVDE.

Promo 

Izvor: PR