Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako organizovati torbu za bebu: 6 praktičnih saveta za izlazak napolje

Pelene, maramice, flašice, grickalice, ključevi... pogledajte kako da rasporedite i organizujete torbu za bebu.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Da, nekada kažemo da je to torba za pelene, a ona u sebi sadrži bezbroj stvari. Od odeće, flašica, užine, maramica, u torbi za bebe se zaista nalazi sve i svašta. 

U celom tom haosu stvari, teško je što pre pronaći ono što vam je potrebno u tom trenutku. Zato izdvajamo savete kako da bolje organizujete svoju torbu za bebu.

1. Male i odvojene torbe

Često se čuje ovaj savet - koristite manje torbe kako biste organizovali stvari. Na ovaj način ćete na jednom mestu imati sve povezane stvari i tako sprečiti da vam se sve one izmešaju u velikoj torbi. One ne moraju biti posebno moderne, važno je samo da odgovaraju veličini vaših stvari. 

2. Uvek imajte 'opremu z prvu pomoć'

Ukoliko se bebe ukaki, nemate prostora da tražite to šakovanje maramica. Umesto toga, odvojte prostor za sve potrevne stvari za presvlačenje bebe - odeću, pelene, nekoliko maramica, gel za čišćenje ruku i sve poređajte tako da vam bude na dohvat ruke. 

Povezane vesti

3. Pojednostavite pripremu flašice

Organizacija ne uključuje samo da pronađete ono što vam je potrebno, već da to sve i imate kod sebe. Ako bebu hranite mlečnom formulom, imajte posebnu flašicu sa merom vode i merom formule koju dajete. Ovo će biti neuporedivo jednostavnije za pripremu. 

4. Užina koja može da se zatvori lepo

Kada izlazite sa malo većom decom i kada su grickalice obavezan deo torbe, nije nimalo praktično da hrana ispada po torbi. Zato se potrudite da užinicu nosite u kutijici koja se lepo zatvara kako biste sprečili prosipanje i kasnije čišćenje. 

5. Džepovi za važne stvari

Pronađite neku džepić ili deo u torbi da spakujete ključeve, telefon, novčanik, umesto da pored torbe za bebu nosite dodatno i svoju. 

6. Vlažne maranice na pristupačnom mestu

One će vam, osim presvlačenja, biti potrebne i da obrišete bebu kada se umrlja, obrišete ruke i slično. Definitivno su nešto što ćete najčešće uzimati iz torbe. Zato neka uvek budu posebno odvojene i blizu. 

Zapratite nas i na Instagramu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica