Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Intuitivni kreativci velikog srca: Šta to martovske bebe čini posebnim

Jesu li i vaši mališani rođeni u martu?

  Izvor: Foto: Shutterstock

Treći mesec u godini označava period kada polako dočekujemo proleće. Bez obzira da li ovo promenljivo vreme utiče  na karaktere dece rođene u ovom mesecu, moramo reći da se martovske bebe zaista ističu u odnosu na druge mališane. 

Je li i vaša beba rođena u martu? Verujte, za šta god da je stvorena, ona će to ostvariti. Sumnje nema da pred sobom gledate u jedno istinski dobro živo biće.

Za rođene u martu vezuje se cvet narcis - simbol nade. 

1. Vrlo su intuitivni

Mudrost je nešto što bi svaki roditelj poželeo da njegovo dete poseduje. Martovska deca je nesumnjivo imaju, te je njih zaista teško prevariti na bilo koji način. Pomoću svoje intuicije vrlo lako mogu osetiti da im neko čini nešto nažao, pa će biti spremni da uzvrate. 

2. Rođene vođe

Znamo da želite da vaše dete bude uspešno u životu, zato sa martovskom bebom nemate brige. Možda je to zbog činjenice da su oni među najstarijima u odeljenju, a moguće je i da su jednostavne rođeni kao lideri. 

Povezane vesti

3. Imaju zlatno srce

Da, oni mogu izrasti u vrlo prijatne i simpatične osobe - baš onakve kakve su svetu potrebne danas. Njihovoj velikodušnosti i velikom srcu diviće se mnogi. Retko ćete videti sebičnost u njima. I ako dođe do takvog ponašanja, ono je tu samo da ga navede na pravi put i nauči ga da je darežljivost bolja životna odluka.

4. Optimistični su

Bebe rođene u martu su deca sunca. Svi vole da budu u društvu optimističnih i nasmejanih ljudi, a vaše dete će biti ono koje širi dobru energiju. Imaju pozitivan stav u životu.

5. Mogu biti pravi kreativci

Talentovani su i imaju umetnički pogled na svet. Vrlo lako se vežu za muziku, ples, lepe umetnosti, bilo kakav vid stvaranja.

Povezane vesti

6. Čeka ih uspešna karijera

Ne samo što imaju dobre liderske osobine, već mogu ostvariti zaista zavidnu karijeru na putu koji izaberu. Bebe rođene u martu mogu postati izvrsni i uspešni muzičari jednog dana. 

7. Vrlo su posvećeni

Kada stvaraju prijateljstva i duboko se posvete nekome, ostaće iskreni i podržavaće ga koliko god mogu. Oni su zaista iskreni sa najbližima, i nikada neće odustati od njih. Vrlo često izbegavaju negativne i nepoverljive osobe u životu. Uvek će život voditi po svojim uverenjima i principima, jer tačno znaju šta žele da ostvare. Ko god im se isprečio na putu, one će se uvek držati sopstvenih uverenja.

8. Vole samoću

Ako vidite svoje dete kako se gubi u svojoj mašti i igra se samo, to je znak da uživa u svom miru i tišini. Maksimalno uživaju u stvaranju sopstvenog skloništa i prepuštaju se kreativnosti, udaljeni od buke. 

Zapratite nas i na Instagramu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica