Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 stvari koje vaša beba zaista želi za Božić

Ako je ovo vaš prvi Božić sa bebom, verovatno ste veoma uzbuđeni i razmišljate o tome koji poklon da odaberete. Predstavljamo vam deset stvari koje će svaka beba poželeti.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Do sada ste praznike provodili u duetu, a ove godine vas je troje. Svaki roditelj prve praznike sa bebom želi da provede na najlepši mogući način, a verovatno i da sve svoje slobodno vreme koristiti razmišljajući  koji poklon izabrati kako bi bi beba zauvek imala uspomenu. Da li je pravi izbor igračka ili možda nešto drugo? Međutim, stvar je više nego jednostavna!

Pogledajte šta je to što čemu bi se sve bebe najviše obradovale:

Svi mogući ukrasi u kući

Mora da ste i sami primetili da od kada ste okitili novogodišnju jelku, vaša beba čežnjivo gleda u nju. Onima koji imaju malo veće bebe, verovatno će biti poznata slika njihovog malog, veselog mališana koji baca šarene loptice po podu, gricka ih i stalno vuče grančice jelke, I nemojte ni da pomišljate da nisu primetili kako ste pažljivo birali gde da stavite ukrase kako bi bili van njihovog domašaja. Dakle, ono što bebe zaista žele jesu ukrasi! Naročito oni skuplji, ručno rađeni i koji imaju veliku sentimentalnu vrednost za vas.

Ukrasni papir

Većina ljudi kada otvori svoje poklone, lepe ukrasne papire želi da sačuva, pa ih za neku drugu priliku odlaže u fioku ili neko drugo mesto. Vaša beba želi tu fioku! Ona u stvari želi sve ukrasne papire koje ste vi ikad sačuvali. Dajte svojoj bebi nekoliko ukrasnih papira i to će joj biti verovatno najbolji Božić ikada!

Povezane vesti

Kutija, ustvari dve kutije!

Znate li onaj stari vic o tome kako deca više vremena provode igrajući se sa starim kutijama nego sa igračkama za koje ste vi izdvojili pozamašnu svotu novca? Upravo to žele i za Božić! Zaboravite na igračke. Bez obzira koliko su zanimljive, nikada neće moći da zasene jednu kutiju. A ukoliko vaša beba može i da sedne u nju, dok drugu drži u ruci, to bi verovatno u njoj izazvalo osećaj doživotne ljubavi prema Božiću!

Vaši ključevi

Nemojte ni pomišljati da možete da joj podmetnete one šarene plastične ključiće koje ste kupili u prodavnici igračaka. To nije ono što ona želi. Ona želi, zapravo njoj su potrebni vaši ključevi! Oni treba da pripadaju vama i moraju da budu oni malo veći i skluplji. Biće srećna samo ako ste joj poklonili nešto što se nalazi iza zatvorenih vrata vašeg doma.

Jedna od onih skupih igračaka za zubiće

Znate na šta mislimo, zar ne? Zovu ih mobilni telefoni, tako nekako… Želi ih za grickanje… Sada!

Daljinski upravljač

Zlatni gral koji svaka beba sanja da zgrabi i koji uglavnom i dohvati pre nego što ste vi i primetili da je nestao sa stola. Još od dana kada je došla na svet, shvatila je koliko radosti donosi daljinski upravljač, a sada želi jedan samo za sebe, Pa… u stavri, ona sve vaše želi za sebe!

Povezane vesti

Da isprazni sve kuhinjske vitrine

Možda niste primetili, jer ste preokupirani uobičajenim prekretnicama poput puzenja, prvih zvukova koji liče na neke reči, ali vaša beba se priprema zapravo za nešto sasvim uzbudljivo. Ona je u treningu mesecima već, ali nije uspela da izvrši zadatak, jer stalno je prekidate u tome. Sve što ona želi je da isprazni sve viseće kuhinjske elemente i da sa zadovoljstvom sluša svoje omiljene lonce i šerpe.

Da auto-sedište ne postoji

Poznat vam je zvuk vrištanja svaki put kada pokušate da vežete kaišić na njenom sedištu za auto? To ona zapravo želi da dozove Deda Mraza na Severnom polu i zamoli ga da od ovog Božića konačno ne mora više da sedi u tom dosadnom sedištu.

Rep vašeg kućnog ljubimca 

Za razliku od starijih mališana, vaša beba i ne voli baš vašeg četvoronožnog prijatelja. Jedino što voli na njemu je rep i to želi i za Božić. A na taj način samo pokušava da poboljša svoje koordinacione veštine. Ništa čudno, zar ne?

Povezane vesti

Vašu kosu

Ne, to ne znači “Dragi Deda Mraze, želim da nasledim dugu i lepu kosu moje mame, a ne ćelavost mog tate”. To znači da ona zaista želi vašu kosu. Želi da je vuče, da je stavlja u usta, a najviše od svega bi volela da to radi dok vi spavate. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica