Sastojci
500 g junetine
2 paprike (crvena i žuta)
glavica crnog luka
2 šargarepe
2 šolje smrznute mešavine povrća
4 krompira
so, biber
malo aleve paprike (slatka ili ljuta, po želji)
Priprema
1. Na ulju propržite junetinu, dospite vodu i dinstajte dok meso ne bude meko. Potom meso izvadite i isecite na kocke.
2. Na ulju na kojem ste dinstali meso propržite malo sitno seckane paprike, dodajte sitno seckan luk, na kolutove sečenu šargarepu, i na kraju meso. Poklopite i dinstajte oko 10 minuta.
3. Zatim dodati smrznuto povrće i krompir sečen na kocke, posolite i pobiberite, dospite vodu i kuvajte dok krompir ne bude gotov. Pred kraj kuvanja dodajte i alevu papriku.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.