Potrebno je:
- 200 g šargarepe
- 150 g crnog luka
- 200 g patlidžana
- 200 g tikvica
- 300 g šampinjona
- 3-4 kašike soja sosa
- 2 kašike paradajz pirea
- peršun
- so
- biber
- ulje
Priprema
1. Šargarepu, luk, patlidžan i tikvice iseći na kockice, a šampinjone na listiće.
2. Na malo ulja propržiti luk i šargarepu oko pet minuta, pa dodati ostalo povrće i pržiti dok ne omekša.
3. Dodati paradajz pire, soja sos, so i biber i pržiti još nekoliko minuta.
4. Skloniti sa vatre, posuti seckanim peršunom i poslužiti.
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna