Potrebno je:
• 1 kg svežeg spanaća
• 300 g pirinča
• so, biber
• seckan peršunov list
• malo ulja i malo brašna
Priprema
1. Spanać dobro oprati i obariti ga. Kada se ohladi iseckati ga, a za to vreme obariti pirinač i procediti. Sjediniti spanać i pirinač, dodati so i biber, sitno iseckan peršun. Ukoliko je retko dodati malo prezli ili brašna.
2. Praviti male šnicle i uvaljati u brašno, zatim pržiti na ulju dok ne porumene i sa jedne i sa druge strane.
PROBAJTE I...
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu