Sastojci
- 800 g kuvanog krompira
- 1 glavica crvenog luka
- 1 veza rotkvica
- 1 krastavac
- 4 kašike ulja
- 3 kašike vinskog sirćeta
- 1 kašika senfa
- so, biber, šećer
- 1 bareno jaje
Priprema
1. Operite krompir i u ljusci ga kuvajte 25 minuta. Očistite crveni luk i isecite ga na kolutove. Operite povrće. Rotkvice i krastavac isecite na kolutove. Sve sastojke pomešajte u činiji.
2. Za dresing izmešajte ulje i sirće. Dodajte senf, začinite solju, biberom i prstohvatom šećera.
3. Ocedite krompir, sačekajte da se prohladi pa ga oljuštite i isecite na kriške. Dodajte povrću, prelijte dresingom i sve sjedinite. Pokrivenu salatu ostavite u frižideru sat vremena da se hladi.
4. Rasporedite salatu u činije, dodajte po četvrtinu barenog jajeta i po želji pospite iseckanim vlašcem.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna